19/08/2014

Aïlla aluminis: la carpinteria d’aluminis més cool y 2.0 del mercat


Captura de pantalla 2013-11-08 a las 17.10.41

La carpinteria alumini Aïlla és el taller més 2.0 del seu sector. Amb més de 2 generacions traballant amb l’alaumini, ha estat el moment d’adaptar-se a la nova demanda més digital que mai.

Un taller que fabrica i dissenya a mida per a clients exigents. L’èxit es basa en dos grans pilars: Revolució genracional i un web més enllà del 2.0. Els resultats són un creixemtns del 20% en només 2 mesos, gràcies a l’aposta  de la Pubilicitat Onlines i el Marketing de continguts.

Captura de pantalla 2013-11-08 a las 17.10.41

Experts en Alumini: Crexement del 20% en només 4 mesos

Amb el seu web aïlla-alumini.com, aquesta empresa s’ha llançat amb gran entusiasme al món online. Els propietris han anat més enllà de fer un web y han apostat per arribar a l’usuari final invertint en la Pubilicitat Pnline, Social Media i Marketing de continguts. Gràcies a això, Aïlla s’ha fet un forat en la cerca online i n’ha conquistat de nous. Ailla aluminis Sabadell.

Tancaments per la llar: Finestre si portes d’alumini-PVC

Sota l’eslògan Tancaments per la llar, aïlla alumini.com té a disposició tota una sèrie de productes relacionats amb els tancaments d’alumini: toldos, mampares, persianes, cortines, etc. Però, sense dubte, els productes estrella d’aquest mercat són les finestres i portes d’alumini ( i també de PVC). A més, amb els seus més de 200 articles per comprar, l’empresa engloba 4 serveis específics per a satisfer al consumidor:

  1. Aïllament acústic i tèrmic per a la llar i l’oficina tant en finestres alumini sabadell com per portes.
  2. Fabricació a mida de tancaments d’alumini
  3. Instal·lació de finestres d alumini a mida i portes, a més, de tots els nostres altres productes
  4. Venta i distribució de grans marques com Finstral, Somfy Expert, Bandalux i Griesse

High Quality, Màxima Seguretat i Diseny elegant

En front la crisi econòmica i amb l’ànim de rebutjat les dinàmiques low cost, la carpinteria d’alumini Ailla aposta per productes i un servei High Quality. En els últims anys, s’ha centrat en mantenir innata la perfecció en la metodologia de la feina i en seguir tenint cura dels últims detalls i acabats. És per això, que grans marques del sector com Finstral i Somfy confien en Aïlla  en la distribució exclusiva dels seus últims productes. Tant en la protecció antirrobatori Finstral ( màxima seguretat en la llar i en la oficina) com en le sinnovacions tecnològiques: automatismes Somfy.

Per a més informació, feu click en aquest enllaç per a visitar el web d’Aïlla Aluminis: Tancaments per a la llar. Sigues un més en tenir finestres i portes de PVC ( barcelona – Sabadell)

Ailla-Aluminis-Sabadell

 

© 2017