10/07/2015

Un bufet d’advocats independent


bufet-advocats-accidents-de-transit-independent

El bufet d’advocats d’accidents de trafic Abogados Trafico Madrid es un dels gabinets que està expandint-se mes en el seu sector i te prevista una obertura de delegació a Barcelona en breu.

La seva disposició en l’àmbit 2.0 i la seva comunicació àgil i decidida en les noves tecnologies i xarxes socials, ha permès a aquest gabinet d’advocats tingui un creixement sostingut en el seu sector.

El gabinet es independent de les asseguradores, i sempre intenta aconseguir la màxima indemnització i obtenen el major nombre de resultats positius en el casos que porten. Una característica que els diferencia es que només cobren si el afectat percep la indemnització, així que es preocupen del usuari en tot moment.

bufet-advocats-accidents-de-transit-independent

El seu ambit d’actuació es de tot Espanya pero s’estan establint a les majors ciutats i la seva diligencia amb les companyies asseguradores fan que els tramits per els seus clients siguin sencills i rapids.

No hem d’oblidar que un cop et trobes inmers en un accident de transit la manera que actuis determinara les consequencies del mateix, desde el blog de http:/abogadostraficomarid.com ens recomanen que la primera acció que tenim de realizar es acudir a un centre d’assistencia sanitaria per valorar si tenim alguna lesio, si no hem resultat ferits es important completar el parte d’accident el mes detallat que puguem per a que la informació allí especificada sigui veraç i identifiqui la realitat.
El parte es de vital importancia per a que els advocats encarregats del vostre cas puguin negociar amb les asseguradores d’una manera correcta per tal d’obtenir la major indemnització. Els advocats especialitzats podrán gestionar amb diferents estrategias les condicions mes favorables sense que el client es tingui de preocupar gens ni mica dels tramits, gestions i paperassa.

L’ultim consell que ens donen es que en cas de que un vehicle es doni a la fuga intentem recordar i apuntar la matricula, per pendre les accions corresponents.

© 2017