Metacom (Sant Cugat)

Una de les empreses líders en Màrqueting Online a Catalunya i Espanya. La seva especialització és el Inbound Màrqueting. Projectes Online Integrals.

Rolleat

Portal ecommerce de porta menjars i porta entrepans. Un dels productes amb més projeccció sostenible.

Gecotex

Agència de Aduanes. Empresa de aduanes amb despatx centralitzat. Encarregada de gestionar la burocràcia i documentació per efectuar transport de mercaderies de caire mundial.

Especialista SEO y SEM

Assessor i expert en el posicionament web (SEO) i la publicitat online a buscadors (SEM). Docent en diferentes escoles de postrgraus i CEO d'una Agència de Publicitat Online.

Productos Artesanales El Mundo de Mencan

El mundo de mencan es un portal de productos hechos a manos y artículos artesanales para fiestas, baby showers, comuniones y bodas. Además, grandes empresas corporativas ofrecen detalles a sus trabajadores como fotos de madera, figuritas de novio, letras para paredes, etc.

Productos Químicos - Ch Química

Grupo CH es una empresa ubicada en Castellar del Vallès. Especialistas en productos químicos de alta calidad. Productos para la climatización. Amplio catálogo.

Biba

Empresa Biba i Slang Barcelona. Amb més de 25 punts de venda tot l'Estat Espanyol, Biba ven productes de moda com bolsos, maletes de viatge, complements de moda, motxilles urbanes, etc.

Decoración Nórdica

Una botiga online de cuadres de fusta, cartelles de fusta i productes de gusta amb frases motivadores. MissWood.es és una marca catalana que posa el punt i final a la decoració de casa teva.

Galeria d' Art a Barcelona - Artur Ramón

Galeria d'art ubicada a l'eixample de Barcelona. Especialistas en restauració i tasació d'obres d'art. Presents a les galeries mes importants del món com el Tefaf de Maastricht, la London Art Week , o el Salon du dessin de París.

Metacom SBD

Empresa de Desenvolupament Web i Disseny gràfic a Sabadell. Es tracta d'una submarca de Metacom enfocada exclusivament a la realització de pàgines web corporatives i sites ecommerce (botigues online) pels autònoms, negocis i empreses de Sabadell.

PosicionamientoWebTerrassa

Empresa especialista en tècniques de Posicionament Web ubicada a Terrassa. Copital del Vallès Occidental. S'encarreguen de donar visibilitat i/o recuperació de penalitzacions de Google (entre d'altres) als diferents llocs web.

Vehiculos Basicgo

Basicgo.com és una empresa de lloguer de cotxes amb conductor. Amb més de 20 anys d'experiència, Basicgo ofereix 3 línies de vehicles: les berlines, les vans i autocars.

Lyba Hosteleria

L'empresa Lyba Textiles porta més de 80 anys fabricant i distribuint teixits i roba per a Hotels, Allotjaments, Balnearis i Residencies. Tovalloles, barnussos, catifas, etc... Entra i demana el teu presupost sense compromís.

Loginlex Internet

Loginlex es un despacho de abogados multidisciplinares especialistas en ofrecer un servicio integral a empresas tecnológicas, start-up y emprendedores.
Asesoran a Empresas de Internet, Ecommerce, y empresas de Nuevas Tecnologias.

Empreses Catalanes

Directori Empreses Catalanes: enllaços d’algunes PIMES

Llistat de PIMES més valorades segons la nota dels seus treballadors a Catalunya. Selecció d’empreses catalanes per sectors segons la valoració dels seus treballadors.

Vols que la teva empresa aparegui aquí?

Si vols que posem la teva companyi surti llistada en aquesta pàgina d’empreses catalanes no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a que fem la gestió corresponent

© 2017