Metacom (Sant Cugat)

Una de les empreses líders en Màrqueting Online a Catalunya i Espanya. La seva especialització és el Inbound Màrqueting. Projectes Online Integrals.

Rolleat

Portal ecommerce de porta menjars i porta entrepans. Un dels productes amb més projeccció sostenible.

Gecotex

Agència de Aduanes. Empresa de aduanes amb despatx centralitzat. Encarregada de gestionar la burocràcia i documentació per efectuar transport de mercaderies de caire mundial.

Especialista SEO y SEM

Assessor i expert en el posicionament web (SEO) i la publicitat online a buscadors (SEM). Docent en diferentes escoles de postrgraus i CEO d'una Agència de Publicitat Online.

Productos Artesanales El Mundo de Mencan

El mundo de mencan es un portal de productos hechos a manos y artículos artesanales para fiestas, baby showers, comuniones y bodas. Además, grandes empresas corporativas ofrecen detalles a sus trabajadores como fotos de madera, figuritas de novio, letras para paredes, etc.

Personal Shopper Inmobiliario ACV BCN

La figura del Personal Shopper Inmobiliario en Barcelona se llama ACV BCN. Esta marca ha sido elaborado por el Asesor y Consultor Inmobiliario Iñaki Unsain. Con más de 20 años de experiencia en el sector.

Biba

Empresa Biba i Slang Barcelona. Amb més de 25 punts de venda tot l'Estat Espanyol, Biba ven productes de moda com bolsos, maletes de viatge, complements de moda, motxilles urbanes, etc.

Decoración Nórdica

Una botiga online de cuadres de fusta, cartelles de fusta i productes de gusta amb frases motivadores. MissWood.es és una marca catalana que posa el punt i final a la decoració de casa teva.

Parc Aventura Airanatura.com

Airnatura és un dels Parc d'Aventura més grans de Catalunya. Amb més de 100 hectareas per gaudir del boscsi amb la familia. Poseeix la Tioroina més gran del pais amb 250 metres de llargària.

Metacom SBD

Empresa de Desenvolupament Web i Disseny gràfic a Sabadell. Es tracta d'una submarca de Metacom enfocada exclusivament a la realització de pàgines web corporatives i sites ecommerce (botigues online) pels autònoms, negocis i empreses de Sabadell.

PosicionamientoWebTerrassa

Empresa especialista en tècniques de Posicionament Web ubicada a Terrassa. Copital del Vallès Occidental. S'encarreguen de donar visibilitat i/o recuperació de penalitzacions de Google (entre d'altres) als diferents llocs web.

Vehiculos Basicgo

Basicgo.com és una empresa de lloguer de cotxes amb conductor. Amb més de 20 anys d'experiència, Basicgo ofereix 3 línies de vehicles: les berlines, les vans i autocars.

Meltwood

L'empresa Meltwood és un especislita en sistemes hot-melt. Es tracta d'una de les companyies lider de la indústria en recanvis compatabiles nordson y hot melt.

Empreses Catalanes

Directori Empreses Catalanes: enllaços d’algunes PIMES

Llistat de PIMES més valorades segons la nota dels seus treballadors a Catalunya. Selecció d’empreses catalanes per sectors segons la valoració dels seus treballadors.

Vols que la teva empresa aparegui aquí?

Si vols que posem la teva companyi surti llistada en aquesta pàgina d’empreses catalanes no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a que fem la gestió corresponent

© 2017