23/08/2014

El dia a dia de Reindesa: la oficina pasada per aigua


reindesa piscinas oficina pasada per aigua

Una oficina pasada per aigua

Reindesa som una empresa familiar experts en la construcción de piscinas i instal·lacions esportives. Estem al teu servei i el nostre objectiu és al teva satisfacció. Gràcies als nostres 45 anys d’experiència, t’oferim un ampli ventall de possibilitats en quant a piscines, ja siguin privades, públiques o centres wellness o spa. Som pioners en la innovació de materials i serveis tècnics i,  a més a més, no només ens dediquem a la construcció de nova planta, sinó que som especialistes en rehabilitacions de piscines.

Captura de pantalla 2014-08-23 a las 18.29.04

Els 3 pilars d’existència

1) Construcció, rehabilitació i manteniment de piscines

A Reindes construïm tot tipus de piscines: públiques, privades, spa i wellness. Oferim diferents possibilitats de materials, mides i estructures. A part, tenim experiència en més de 5000 rehabilitacions de piscines, oferint sempre un servei d’alta qualitat, ja sigui una reducció de profunditat, una ampliació de l’estructura, remodelacions, reparacions d’esquerdes, un canvi de revestiment o, fins i tot, una rehabilitació integral amb acabats detallats.

2) Construcció i rehabilitació de pistes de tenis

No només ens dediquem a la construcció de pistes de tennis sinó que també treballem amb pistes de frontón, espais poliesportius, terrasses i pistes de padel. A Reindesa t’oferim tots els tipus de complements necessaris per a les pistes, ja siguin xarxes, tancaments o, quasevol tipus d’iluminació.

3) Solucions amb formigó projectat

Per a qualsevol problema d’estabilització de terres, a Reindesa treballem amb els millors i últims materials, i realitzem construccions de taluds per a l’estabilització de terres malmeses, sobretot per les pluges o qualsevol altre problema. Per saber més sobre la nostra tècnica especialitzada del gutinat (gunitado de taludes), entra a la nostar pàgina i veuràs diverses solucions com el sistema de cimentació profunda

4) Servei tècnic i de manteniment d’alta qualitat

Les més de 9.000 construccions realitzades de pistes de tenis, padel, piscines spa, wellness i solucions de formigó projectat reforcen  la nostra garantia d’un servei tècnic i de manteniment d’alta qualitat. A Reindesa estudiem el teu cas o projecte i busquem les millors solucions per a un resultat perfecte i esplèndid, i, a més, amb una gran rapidesa i uns acabats perfectes. Com ara, visiteu la nostra secció de: Desinfección del Agua.

Diàriament pots veure al nostre web multitud de projectes actuals que duem a terme. Els nostres resultats ens proporcionen un gran nombre de nous clients provinents desde tot els punts de Catalunya, sobretot a Barcelona, Tarragona i Girona.

Captura de pantalla 2014-08-23 a las 18.22.08

6) Els punts de venda de Reindesa

Barcelona y Girona: desde Barcelona Ciutat, tenim les oficines (des d’on potencialmente fem el diseño de piscinas) i una petita botiga. Diem petita perquè acabem d’obrir el Magatzem de les Piscines a Villassar de Mar amb més de 800 m2. Ho tindreu tot els productes i accesoris per a la vostra piscinas. El vídeo de la inauguració.

A girona també tenim una oficina i botiga per antendre les construccions que tenim per la Costa Brava. 

© 2017