25/11/2016

El meu cotxe és la meva oficina


La oficina dins el cotxe

Hi ha empreses que no tenen una ubicació física de la seva oficina i que treballen de manera nòmada i al final el cotxe es transforma en una oficina mòbil. És el cas de l’equip de Highmotor que sempre estan a la carretera fent proves o visitant fires on s’exposen les últimes novetats del motor.
I és que a Highmotor se centren en 5 pilars principals que els fa estar sempre en moviment:

  • Proves: Parlen de les últimes novetats i del funcionament i rendiment dels diferents models que surten al mercat.

  • Fires: Tot sobre les principals fires professionals que parlen del Motor a Europa: Barcelona, Ginebra, París i Frankfurt.

  • Fitxes: Un apartat on trobaràs les fitxes tècniques de tots els models de cotxe que hi ha en l’actualitat amb característiques, games, preus i molt més.

  • Motos: Pels apassionats del món de les dues rodes, un espai on trobar totes les novetats i molt més sobre les motos.

  • Fórmula 1: Tot sobre el món de la Fórmula 1 i la competició, notícies d’actualitat, novetats i el que passarà al 2017. 

¿Com s’ho fan per fer del cotxe una oficina?

Doncs pot semblar complicat però no ho és tant, ja que avui en dia la tecnología ha arribat per fer-nos la vida més fàcil i cada cop els cotxes estan més equipats.

Normalment, en una oficina, a banda de la taula, tindríem un ordinador, connexió a Internet, un telèfon i un impresora.

Pel que fa al telèfon, és fàcil, tothom fem servir un terminal mòvil que ens permet trucar i consultar o gestionar el correu. Però si necessitem consultar documents més extensos o preparar alguna presentació, necessitarem un dispositiu més gran: un ordinador.

L’ordinador també és una eina que hem integrat com a element portàtil, els podem aconseguir més o menys grans i l’avantatge és que ja hi ha adaptadors usb que es connecten al cotxe i no quedar-nos sense bateria.
Aquest any una de les novetats és la incorporació de punts d’accés Wifi als vehicles, cada cop més comuns i més necessaris si estem en constant moviment. I molt útil per a la teva oficina mòvil i poder tenir totes les prestacions des del teu PC portàtil.
I si necessites imprimir? Doncs també és fàcil, ja que al mercat pots trobar impressores portàtils recarregables i que permeten imprimir allà on ho necessitis.
Així que ja ho tens, tot llest per a tenir la teva oficina mòbil a l’abast.

© 2017