22/08/2017

Una feina entre canonades, baixants i fosses sèptiques


lampista netejant unes canonades

Hi ha feines que són més agraïdes i hi ha feines que ho són menys. Molts cops no s’està sempre en una oficina amb aire acondicionat, sinó que toca tenir feines on un s’embruta les mans. És el cas de qui s’encarrega de netejar canonades, els baixants d’aigua i les foses sèptiques de les cases. Qui sap molt bé de què estem parlant és la gent d’Adamar: especialistas en tuberías y desatascos, experts en la neteja i manteniment de les canonades amb embussos i la neteja i manteniment de fosses sèptiques.

Feina entre canonades

Canonades, embussos i mans brutes

Com s’ha comentat anteriorment, existeixen feines que permeten treballar des de la comoditat de casa teva, fins i tot des del sofà. Altres que requereixen treballar en una oficina amb aire acondicionat i tot el dia davant l’ordinador. Però existeixen altres feines, on qui treballa s’ha d’embrutar les mans.

En el cas dels lampistes, si bé tenen una oficina central, la seva feina principal es desenvolupa a les cases dels seus clients. En el seu dia a dia s’encarreguen de desembussar canonades que han quedat obstruïdes per un mal manteniment que ha portat a una acumulació de residus. També han de portar a terme el manteniment de les fosses sèptiques de les llars que no disposen de connexió al clavegueram públic per estar situades allunyades dels nuclis de població. És per tant, una feina on embrutar-se queda garantit, encara que molts cops és evitable si es produeix un manteniment correcte de les instal·lacions amb revisions amb regularitat.

Si bé no és una feina agradable, és completament necessària si no es vol acabar amb la casa plena d’aigües residuals fent malbé els electrodomèstics i els mobles.

Si voléu saber més sobre com és treballar sota aquestes condicions només heu de contactar aquí amb Adamar.

 

© 2017