08/09/2016

La segona oportunitat de la teva vida


Cancel·lar les deutes gràcies a la Llei de la Segona Oportunitat

La Llei de la Segona Oportunitat s’ha implementat definitivament a l’ordenament jurídic espanyol i dóna un respir vital a totes aquelles famílies i autònoms que es troben en una situació de sobre endeutament, no poden fer front a les seves càrregues econòmiques i per aquest motiu, l’única solució que els hi queda es refer les seves vides des de zero.

De tal manera que aquesta llei elimina els deutes que aquests ciutadans demostren no poder afrontar, liquidant els seus actius i cancel·lant completament els seus deutes.

Com tota llei, també té uns requisits. No tots els deutors tenen les característiques d’un ciutadà al qual se li pugui aplicar la Llei de la Segona Oportunitat com a última opció, sempre i quan es demostri que sempre han actuat de bona fe amb hisenda i la Seguretat Social. Així doncs, trobem especialment dos requisits: 1) El deutor deu haver celebrat, o intentat, un acord extrajudicial de pagaments, amb la intenció de reestructurar els seus deutes negociants els seus creditors, i 2) si l’acord judicial no s’aprova, s’iniciarà un procediment concursal per a procedir a la liquidació dels seus béns.

Aquests procediments jurídics es duen a terme mitjançant advocats. Repara Tu Deuda és un d’aquests despatxos d’advocats líders en la Llei de la Segona Oportunitat. Són especialistes en resoldre impagaments i cancel·lar deutes sense pagar.

L’assessorament a Repara Tu Deuda és gratuït en 24 hores, així com també els informes. Cancel·lar hipoteques, préstecs, targetes de crèdit o avals per a particulars, autònoms, famílies i empreses és ara, per fi, una realitat.

La Llei de la Segona Oportunitat, així com un bon assessorament i ajuda de professionals per a arribar a beneficiar-se d’aquesta és, com el seu propi nom diu, l’oportunitat perfecte per a tornar a començar de zero i viure tranquils de nou. Si tu també necessites una oportunitat a la teva vida, o dubtis en posar-te en contacte amb els millors professionals.

 

© 2017