15/06/2016

L’alternativa sostenible més enrotllada!


La marca de porta menjars Rolleat per a Oficines més sostenibles

Roll’Eat és una empresa catalana que, amb els seus productes reutilitzables, posa granets de sorra per aconseguir viure en un món més sostenible oferint alternatives als embolcalls de materials com el paper d’alumini. Embolcalls de tota mena, per a entrepans, snacks o fimbrares, de tots els colors i personalitzats.

Portabocadillos de Rolleat

Aquesta és una empresa única, amb personalitat i un caràcter fort, que ha revolucionat la manera d’embolicar tot tipus de menjar, des d’esmorzars a dinars, amb embolcalls reutilitzables, ajustables, que es poden netejar i que a més, es poden transformar en unes estovalles individuals. El regal sostenible perfecte per a tothom.

sandwich-wrapper-bocnroll-yellow-office

Els seus ideòlegs, van crear la marca a Santa Maria de Palautordera i ara s’han traslladat al centre de Barcelona. “Reuse and Reenjoy” és el lema de la seva filosofia. Una filosofia que viatja des del carrer Sicília fins a tota Europa.  I és que, gràcies a la seva pàgina web poden fer arribar les seves alternatives renovables d’embolcallat d’aliments a moltes més gent. Moltes persones ja s’han unit a la revolució de Roll’Eat. Cuidar el medi ambient està a les nostre mans i amb empreses com aquestes, arribar a ser més sostenible, és molt més fàcil.

Podem analitzar com Rolleat és una empresa destinada a adults (pares) pero també als infants (fills). Són el principal consumidor ja que dia a dia són qui s’enduen l’entrepà o la carmenyola a l’Escola. És per això, que portals com Blogdenenes amb aquest article sobre porta aliments fa una reflexió sobre la protecció dels aliments en la canalla.

© 2017