18/09/2017

Treballar des d’una fàbrica textil


magatzem de peces de textil

Treballar en el món del textil des de la irrupció de la crisi s’ha tornat una feina complicada. La majoria de la producció s’ha anat traslladant a països en desenvolupament amb preus amb els que és impossible competir des d’aquí i les grans multinacionals de les que formen part aquestes cadenes de botigues de roba a preus molts baixos reventen el mercat.

Textil per la indústria

Fòra del textil de gran consum, és a dir, roba per la gent, tot el que és roba per la indústria. Sobre aquest sector en saben molt web de roba per a l’hosteleria Lyba Textiles, especialistes en roba per hosteleria, restaurants i hotels. Ells són una empresa amb un model de negoci B2B (Business to business), és a dir, ells són proveïdors per a altres empreses i no tracten amb el consumidor final.

Lyba (Lyon Barcelona Textiles) porten en el món tèxtil des de principis del segle XX, concretament des de 1928, venen d’una llarga tradició familiar dins del sector de la roba.  Actualment i des de l’any 2008 estan establerts a Sant Cugat amb l’objectiu de fabricar i servir tot tipus d’equipaments tèxtils pel món de la hosteleria.

A Lyba Textiles treballen i proveeixen la roba per menjadors, les habitacions, banys i de contract per hotels, restaurants, bugaderies industrials, creuers, gimnasos, hospitals, residències i col·lectivitats entre d’altres.

fabrica de textil

Si voleu saber més informació sobre com es treballa en aquest món, aquí teniu el contacte de Lyba Textiles.

 

© 2017